Google Ads (tidigare Google AdWords)

Förstärk er synbarhet på nätet med annonsering.

Google Ads innebär att du på ett riktat sätt skapar pricksäker annonsering i sökmotorernas resultatlistor kan nå de målgrupper som är intresserade av dina tjänster eller produkter. Istället för att sprida ut annonseringen riktas annonsen beroende på vilka sökord och sökfraser som du väljer att rikta in dig på. Med Google Ads är visningen av annonserna gratis och du betalar bara för den trafik som klickar sig in på din hemsida. Du kan helt styra när och var du vill synas genom att sätta upp budgetar, tid på dygnet, målgrupp och mycket mer. Tillsammans med analyser och kunskap kan vi guida dig till att hitta precis de sökord som ger bäst ROI dig.

Digital marknadsföring med Google Ads och så kallade sponsrade länkar har blivit en viktig kanal inom online marketing och är något som öka din konvertering på snabbast tänkbara sätt. Den kan användas till att driva återkommande trafik till din hemsida bland annat genom att visa relevanta annonser för de som redan besökt webbplatsen, så kallad remarketing. Google Ads är också ett av de vanligaste sätten att betala för marknadsföring online och med lyckade kampanjer kan det leda till högre och bättre kundflöde, ökad konvertering och bättre lönsamhet genom annonsklick till lägsta möjliga kostnad.

Vill ni veta mer kring Google Ads och hur det kan hjälpa dig är du välkomna att skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär eller kontakta oss direkt.

Sökmotoroptimeringens process

  1. Intervju av dig och ditt företag för att ge er en så bra sökmotoroptimeringstjänst som möjligt.
  2. Sökordsanalys tas fram utefter era önskemål och målgrupp.
  3. Sökordsförslaget gås igenom och godkänns innan nästa del påbörjas.
  4. Åtgärdsförslag tas fram utefter de sökord som är högst prioriterade.
  5. När åtgärderna har godkänts implementeras åtgärderna, antingen av er eller av oss.

    Sökmotoroptimering av er hemsida är en process som aldrig riktigt tar slut. Därför hjälper vi dig att hålla hemsidan uppdaterad genom löpande analyser och kunskap om det senaste inom SEO.

    Konkurrensen är hårdare idag än någonsin förr och allt eftersom söktrafiken går från datorn till mobilen ökar kraven på att hemsidor ska synas bra och nå rätt publik. Tillsammans tar vi fram en plan anpassad för att få just din webbplats att ranka högre hos sökmotorerna. Med långsiktigt arbete och bra planering ger det över tid ett positivt resultat.