Hemsidor i WordPress

Din hemsida är ditt ansikte utåt på nätet. Ta vara på den med en snygg sådan.

Vi erbjuder skräddarsydda webbplatslösningar för att passa dina specifika behov och mål. Vi använder moderna webbdesign- och utvecklingstekniker för att skapa användarvänliga, attraktiva och responsiva webbplatser. Oavsett om du behöver en enkel webbplats, en e-handelsplattform eller en komplex webbapplikation, så är vi här för att hjälpa dig att bygga en webbplats som imponerar på dina besökare och driver resultat för ditt företag!

 

WordPress – ett av världens största CMS

WordPress är ett av världens populäraste content management system (CMS). Mycket tack vare att det är ett så kallat open source. Det innebär att vem som helst kan använda sig av det och bygga teman, plugins (tillägg) och använda det. WordPress var från början ett bloggverktyg som gjorde det möjligt för bloggare världen över att sätta upp en enkel blogg utan några vidare förkunskaper.
Men allt eftersom användandet ökade och önskemål om fler och fler funktioner utformades det till att bli ett verktyg som även gick att skapa vanliga hemsidor i med hjälp av tillägg och olika utseenden (teman).

I augusti 2018 fanns det över 56 000 tillägg till WordPress och ett stort utbud av olika tema finns till WordPress*.

*Källa: Wikipedia.org

    Print Friendly, PDF & Email