KONSULTUPPDRAG INOM WEBB
& DIGITAL MARKNADSFÖRING

Idag är tid det vi ofta inte har tillräckligt av. Därför finns vi tillgängliga för konsultuppdrag inom digital marknadsföring och webb.

Vi kan hjälpa dig med:

Vi hjälper er med administration av er hemsida när ni inte hinner. Det kan vara allt från att lägga upp nya texter, nya sidor, byte av bilder eller byggnation av en ny hemsida. Med andra ord, det mesta som rör er hemsida.

Vi hjälper dig att redigera dina bilder så att dom är optimala för din hemsida genom rätt storlekar i höjd och bredd, optimala meta data och uppläggning av bilder på er hemsida.

Vi kan göra er sökmotoroptimering med löpande timdebitering. Vi erbjuder allt från enklare sajtanalyser till full sökmotoroptimering där vi tar fram en sökordsanalys, åtgärdsförslag och implementerar åtgärderna på er hemsidan. Löpande avstämningar och rapportering kan vi också erbjuda efter genomfört grundarbete eller på redan befintlig sökmotoroptimering.

Vi kan utbilda dig och ditt företag inom digital marknadsföring och enklare webbadministration.
Delar vi erbjuder är:

 • Grundutbildning i WordPress hemsideadministration
 • Grunderna i sökmotoroptimering (SEO)
 • Grunderna i Google Analytics
 • Grunderna i Google Tag Manager
 • Grunderna för bildbearbetning i Adobe Photoshop för webben

Är det någon utbildning du saknar? Kontakta oss så kan vi skapa en utbildning efter era behov.

Med denna tjänst gör vi en mätning av utvalda sidor på er hemsida. Där mäter vi hur besökaren har betett sig på sajten genom var dom klickar, hur dom scrollar, vad dom ser m.m.

Med hjälp av dessa uppgifter kan vi upptäcka potentiella problem och hitta lösningar som vi sedan levererar i en rapport till er.

  Du kanske behöver någon som hjälper dig att uppdatera er hemsida med nya bilder eller nytt innehåll. Eller någon som kan leverera digital marknadsföring på konsultbasis istället för långa inbundna avtal där ni är osäkra på vad ni får.

  Då är vår konsulttjänst något för dig. Här jobbar vi med timdebitering och du betalar aldrig mer än vad som faktiskt går åt i tid.
  Visst blir det lite dyrare per timma, men i slutändan kan det löna sig för dig som vill ha kortare insatser för din synbarhet.

  Vi gör allt från enklare analyser av er sajt till en fullskalig genomlysning av sajten med sökordsanalys, åtgärdsförslag och implementering av åtgärder. Helt efter era önskemål!
  Vi kan även vara behjälpliga men implementering av Google Analytics, Google Tag Manager m.m. på er sajt och måluppsättning efter era behov.

  Denna tjänst är som du förstår helt och hållet formbar efter vad ni önskar få levererat och gjort med er hemsida.

   

  Vill du veta mer? Kontakta oss idag!

  Print Friendly, PDF & Email