SÖKMOTOROPTIMERING (SEO)

Sökmotoroptimering är idag en lika naturlig del i ett företags marknadsföringsstrategi som det är för användare att använda sig av Google för att söka information. Därför är det förstås viktigt att synas i sökmotorernas resultat.

När du sökmotoroptimerar din hemsida ökar du chanserna för att den ska synas högre upp i Googles resultatlista (sökresultaten). Detta i sin tur ökar chanserna till konvertering som kan vara i form av en kontaktyta, en försäljning eller bara informationsutbyte.
Vi hjälper dig och ditt företag att skapa de förutsättningar som krävs för att lyckas och tillsammans tar vi fram relevant innehåll som ska ge er rätt besökare till hemsidan.
SEO handlar för oss inte bara om att öka antalet besökare till hemsidan, utan öka de relevanta besöken till hemsidan. De som faktiskt ger er det ni vill få ut.

Med många års erfarenhet inom branschen vet vi vad som krävs för att lyckas.
Utifrån den grundinformation vi får, tar vi fram en analys som sedan ligger till grund för det åtgärdsförslag som vi levererar till er och därefter implementaterar.
Vi formar sedan en rapport utefter era önskemål som därefter skickas till er på utsatta perioder.

Sökmotoroptimeringens process

 1. Intervju av dig och ditt företag för att ge er en så bra sökmotoroptimeringstjänst som möjligt.
 2. Sökordsanalys tas fram utefter era önskemål och målgrupp.
 3. Sökordsförslaget gås igenom och godkänns innan nästa del påbörjas.
 4. Åtgärdsförslag tas fram utefter de sökord som är högst prioriterade.
 5. När åtgärderna har godkänts implementeras åtgärderna, antingen av er eller av oss.

  Sökmotoroptimering av er hemsida är en process som aldrig riktigt tar slut. Därför hjälper vi dig att hålla hemsidan uppdaterad genom löpande analyser och kunskap om det senaste inom SEO.

  Konkurrensen är hårdare idag än någonsin förr och allt eftersom söktrafiken går från datorn till mobilen ökar kraven på att hemsidor ska synas bra och nå rätt publik. Tillsammans tar vi fram en plan anpassad för att få just din webbplats att ranka högre hos sökmotorerna. Med långsiktigt arbete och bra planering ger det över tid ett positivt resultat.

  Print Friendly, PDF & Email